Corresponsals

L’Ajuntament de Sant Joan Despí convoca 8 beques de col·laboració per participar en el projecte INFOPAR (Informació per a la participació) que desenvolupa i es porta a terme des de la Regidoria de Joventut. Aquestes beques es convocaran bianualment, amb una durada de dos cursos escolars.

Les esmentades beques tenen com a objectiu estimular la participació dels / les joves estudiants, així com fomentar la participació dins dels centres educatius i a la ciutat en general. Els joves són una part fonamental de la vida activa del nostre municipi: fan esport, treballen, estudien, s’associen, utilitzen l’espai públic... És per això que són part integrant de la societat civil que els envolta. Les beques de corresponsals neixen com una eina per fomentar i promoure la implicació del jovent als àmbits que els afecten directament en el seu dia a dia.

Aquesta convocatòria forma part del desenvolupament de les polítiques de joventut que es porten a terme des de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, sota el seu Pla Jove.

NOMBRE DE BEQUES QUE ES CONVOQUEN:

8 beques per a joves dels instituts d’educació secundària i els centres concertats de Sant Joan Despí:

  • - IES Ferrer i Guàrdia
  • - IES Jaume Salvador i Pedrol
  • - Escola Ateneu Instructiu
  • - Institució Educativa Gran Capità

Aquestes beques es distribuiran de la següent forma:

  • - Dues beques per cada centre amb ESO (3r d’ESO)

La durada de les beques serà de dos cursos acadèmics, s'iniciaran al novembre de 2023 i finalitzaran al juliol de 2025. Les tasques a desenvolupar es desenvoluparan en les reunions setmanals a l'Oficina Jove i les campanyes i activitats que s'organitzen des del Bulevard i l'Oficina Jove.

Per a més informació de la X Convocatòria:

Beques 2023-2025