Oficina Jove

L’objectiu general de l’oficina és facilitar eines i mecanismes per a potenciar l’autonomia personal dels i les joves per a poder desenvolupar els seus projectes de vida personals i col·lectius. En resum; informar, orientar i assessorar als joves de Sant Joan Despí en matèria de formació, ocupació, drets laborals, habitatge i mobilitat europea per facilitar els processos d’emancipació dels joves.

Per rebre assessorament cal demanar cita prèvia.

 

Assessoria Laboral

Aquesta assessoria ofereix orientació als joves per millorar la recerca de feina o per iniciar-se en el procés de buscar la primera oportunitat laboral. Ajuda a preparar les eines necessàries: com fer un currículum i una carta de presentació, on buscar feina, com fer una bona entrevista de selecció…

Dilluns de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: oficinajove@sjdespi.net

 

Assessoria de Salut i SAI

És un servei d’informació, orientació i assessorament en matèria de sexualitat, drogoaddiccions, trastorns d’alimentació, suport en la presa de decisions, conflictes familiars, de parella o personals, dificultat a les relacions personals, control de l’estrès, angoixa davant exàmens o situacions de risc, autoestima, soledat, pors, etc. És un servei orientat a joves i a pares i mares.

El SAI també és un servei de formació, sensibilització i informació per tal de promoure el respecte a la diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenir la LGTBIfòbia.

Dimarts de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: lgtbi@sjdespi.net o oficinajove@sjdespi.net 

 

Assessoria de Mobilitat Internacional

Ofereix informació, orientació i assessorament als i les joves que vulguin anar a l’estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d’activitats juvenils a l’estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiència internacional.

Dimecres alterns de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: oficinajove@sjdespi.net

 

Assesoria Acadèmica

També oferim assessorament acadèmic, amb un ampli ventall d’informació, orientació i assessorament sobre estudis, titulacions, beques… per fer més fàcil i segura l’elecció del futur acadèmic i professional

Dijous de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: oficinajove@sjdespi.net

 

SOAD (Servei d’orientació i assessorament en el Consum de Drogues)

És un servei de proximitat que atén, orienta, assessora, informa i fa seguiment de manera confidencial i gratuïta de totes aquelles qüestions
relacionades amb les drogues i els seus possibles riscos. Aquest recurs atén a tota la ciutadania (famílies, joves, adolescents…) i professionals del territori.

L’atenció es realitzarà el segon dijous de cada mes de 17:00 h a 20:00 h

Cal acordar cita prèvia: 655271152 o  serveiprevencio@eines.coop