Oficina Jove

L’objectiu general de l’oficina és facilitar eines i mecanismes per a potenciar l’autonomia personal dels i les joves per a poder desenvolupar els seus projectes de vida personals i col·lectius. En resum; informar, orientar i assessorar als joves de Sant Joan Despí en matèria de formació, ocupació, drets laborals, habitatge i mobilitat europea per facilitar els processos d’emancipació dels joves.

Per rebre assessorament cal demanar cita prèvia.

 

Assessoria Laboral

Aquesta assessoria ofereix orientació als joves per millorar la recerca de feina o per iniciar-se en el procés de buscar la primera oportunitat laboral. Ajuda a preparar les eines necessàries: com fer un currículum i una carta de presentació, on buscar feina, com fer una bona entrevista de selecció…

Dilluns de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: oficinajove@sjdespi.net

 

Assessoria de Salut

És un servei d’informació, orientació i assessorament en matèria de sexualitat, drogoaddiccions, trastorns d’alimentació, suport en la presa de decisions, conflictes familiars, de parella o personals, dificultat a les relacions personals, control de l’estrès, angoixa davant exàmens o situacions de risc, autoestima, soledat, pors, etc. És un servei orientat a joves i a pares i mares.

Dilluns i dimarts tarda.
Divendres matí.

Cal acordar cita previa via mail: lgtbi@sjdespi.net o oficinajove@sjdespi.net 

 

SAI (Servei d’Atenció Integral LGBTI+)

El SAI és un punt de suport essencial i un referent local en matèria d’orientació sexual, expressió i identitat de gènere.

✅ Acompannyament i suport emocional: Estem aquí per escoltar-te i oferir-te suport en els moments difícils, sigui quina sigui la teva situació. Comptem amb un equip professional qualificat que t’ajudarà a aforntar els reptes i a crèixer com a persona.
✅ Informació i assessorament: Et proporcionem informació clara i precisa sobre qüestions relacionades amb la diversitat sexual i de gènere. T’ajudem a entendre els teus drets i t’oferim informació sobre recursos i serveis al teu abast.

✅ Atenció psicològica: T’oferim serveis de suport psicològic per ajudar-te a gestionar els reptes emocionals i psicològics associats a l’orientació sexual i la identitat de gènere. Les nostres professionals estan aquí per ajudar-te a desenvolupar estratègies de benestar i a afrontar les dificultats.

✅ Canvi de nom de la Targeta Sanitària Individual (TSI): Si necessites ajuda per gestionar el canvi de nom en la teva documentació, t’oferim assessorament expert i orientació en aquests processos.

El Servei d’Atenció Integral LGTBI és un recurs vital per a les persones LGTBI i per a aquelles interessades en la diversitat sexual, afectiva i de gènere. Estem aquí per ajudar-te i acompanyar-te en el teu camí cap a la igualtat i la plena acceptació. 🌈❤️

Dilluns i dimarts tarda.
Divendres matí.

Cal acordar cita previa via mail: lgtbi@sjdespi.net o oficinajove@sjdespi.net

 

Assessoria de Mobilitat Internacional

Ofereix informació, orientació i assessorament als i les joves que vulguin anar a l’estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d’activitats juvenils a l’estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiència internacional.

Dimecres alterns de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: oficinajove@sjdespi.net

 

Assesoria Acadèmica

També oferim assessorament acadèmic, amb un ampli ventall d’informació, orientació i assessorament sobre estudis, titulacions, beques… per fer més fàcil i segura l’elecció del futur acadèmic i professional

Dijous de 16 a 20h

Cal acordar cita previa via mail: oficinajove@sjdespi.net