24 de gener, a la venda les entrades a la Gran Festa de Carnaval

24 de gener, a la venda les entrades a la Gran Festa de Carnaval

Comencem a escalfar motors per al Carnaval! El dimarts 24 de gener es posen a la venda les entrades a la Gran Festa de Carnaval que es farà el dissabte 25 de febrer a les 23 h al poliesportiu del Mig. Podeu adquirir-les al Casal de Joves (de dilluns a divendres de 17 a 21.30 h) i a l’Oficina Jove (dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 i dilluns de 12 a 14 h).

El preu de l’entrada és de tres euros (inclou una consumició), i tota la recaptació es destinarà a la Taula Social de Sant Joan Despí que ho invertirà en campanyes d’ajuda a les persones més vulnerables de la ciutat. La festa és oberta a tots els públics, tot i que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona major d’edat. Al control d’entrada es demanarà el carnet d’identitat (per això us aconsellem que el porteu a sobre), i, en el cas dels menors de 16 anys, també heu de portar el full de responsabilitat d’acompanyament.

Concurs de disfresses

A la Gran Festa podràs gaudir d’un espectacle únic de música, llum i moltes sorpreses que no us expliquem perquè les heu de viure. Us recordem, a més a més, que en el marc de la festa és fa un concurs de disfresses amb premis a la millor difressa individual (200 i 125 euros, al primer i segon); a la millor disfressa de parella o trio (250 i 175 euros, al primer i segon), i a la millor disfressa de grup (375 i 300 euros, al primer i segon).

A més, no cal que agafis el cotxe o la moto ja que hi haurà un servei d’autocars gratuït, d’anada i tornada dins dels horaris de 22.30 h a 03.00 h. El punt de recollida al barri de les Planes serà a l’av. de Barcelona cantonada amb el carrer Marquès de Monistrol (davant d’El Bulevard); al barri de Residencial Sant Joan serà al carrer Sant Martí de l’Erm cantonada amb Marquès de Monistrol (davant de les piscines recreatives Fontsanta); al barri de Pla del Vent-Torreblanca serà al carrer Lluís Companys (al constat del Centre Cívic Torreblanca) i al barri Centre, al carrer Major (entre Creu d’en Muntaner i Riera d’en Nofre, al costat de la parada de bus).

Estigueu atents al web i les xarxes socials municipals perquè us anirem explicant totes les novetats del Carnaval 2017!

web

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *