Voleu assessorament?

Voleu assessorament?

Si esteu interessats en rebre informació sobre formació, ocupació, drets laborals, habitatge i mobilitat europea, a l’Oficina Jove us podem informar, orientar i assessorar.
 

  • Assessoria de Salut: És un servei d’informació, orientació i assessorament en matèria de sexualitat, drogoaddiccions, trastorns d’alimentació, suport en la presa de decisions, conflictes familiars, de parella o personals, dificultat a les relacions personals, control de l’estrès, angoixa davant exàmens o situacions de risc, autoestima, soledat, pors, etc. És un servei orientat a joves i a pares i mares. Cita prèvia
  •  

  • Assessoria de Mobilitat Internacional: Ofereix informació, orientació i assessorament als i les joves que vulguin anar a l’estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d’activitats juvenils a l’estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiència internacional. Cita prèvia
  •  

  • Assessoria Jurídica – Laboral: És aquella que s’encarrega d’oferir la informació necessària per resoldre temes relacionats amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de dret laboral. L’objectiu d’aquest servei és orientar als i les joves en temes d’ocupació. Cita prèvia